Pages

tabung nikah saya

Makhluk Bumi Disini

Thursday, June 23, 2011

Camping, GCB dan KL Gangster!!

hok aloh!....esok kena g camping pulak doh. 3 hari 2 malam..di Kem Taman Rimba Templer.. Perkhemahan Pengakap kali ni lebih advanture lagi nanti. Maknanya 3H2M lah aku tak dapat nak bertenggek meng'online'kan diri..huk3x

Jadi, malam ni aku bercadang nak g Jusco Bukit Tinggi, nak bersosial dengan housemate ku, Nadhila. Lama dah kami berdua tak keluar jalan2 dan lepak sama-sama. Maklumlah, masing-masing sibuk dengan tugasan.

Malam nannti kami nak pekena McDonalds Grill Chicken Burger (GCB)...nyum3x...


rindu nak makan.. tahun lepas, 1st time promo kat McD aku dapat makan hari-hari, tak jemu sikit habuk pom...hihihi...free lak tuh..kalau nak makan free hari-hari, jadilah krew McD. ;)



Lepas makan, kami plan nak layan KL Gangster @ TGV Bukit Tinggi. Waaahhh..tak sabar nak tengok Aaron Aziz beraksi sebagai Malek dalam citer nih...Dengar-dengar kutipan dah cecah RM10 juta lebih dah..cayalahhhhhh..

Harap-harap masih ada tayangan lagi untuk hari ni

1 comment:

  1. wah...syoknya berjalan... GCB is the best huhu :D

    ReplyDelete